fbpx
Menu Sluiten
mr. Fleuranne de Groot

“Mijn missie is om mensen, bedrijven en organisaties daar te helpen waar zij zelf te kort schieten en met oplossingen te komen om hun zorgen en mogelijke problemen weg te nemen, zodat zij zelf verder kunnen met wat voor hun echt belangrijk is.”

Na haar masterstudie rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen (straf- en civielrecht) is Fleuranne zich in haar werk gaan bekwamen in het bestuursrecht, met name op het gebied van WABO-brede en ruimtelijkeordeningzaken.

Maar daarnaast kunt u ook bij haar terecht voor juridische ondersteuning in huurrechtelijke, arbeidsrechtelijke en privaatrechtelijke conflicten of indien u voor de rechter moet komen in verband met een strafrechtelijke overtreding.

Als jurist en adviseur houd zij zich met name bezig met vraagstukken op het snijvlak van het sociaal en ruimtelijk domein en openbareorderecht. Zij is een gedreven jurist die gespecialiseerd is in de problematiek rond personen met verward gedrag, ernstig vervuilde woningen en hoarding.

Douwe Oosterveen

“Mijn drijfveer is samenwerken aan een mooie maatschappij!”

Als u op zoek bent naar een mediator bent u bij Douwe aan het goede adres. Als gediplomeerd mediator met een rustig en beschouwend karakter, en met zijn ruime ervaring in onderhandelingstrajecten, kan hij u helpen om geschillen op te lossen voor het conflicten worden.

Douwe heeft zich, na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, naast mediation, gestort op het ondersteunen en adviseren van professionals in het openbaar bestuur en het publieke domein. Zijn jarenlange ervaring in diverse gremia binnen het openbaar bestuur deelt hij graag met u.

Zo is hij onder andere elf jaar raadslid geweest, statenlid en wethouder. Daarnaast was hij commissielid bij de VNG en bestuurslid van Raadslid.Nu. Voldoende ervaring dus om u te kunnen adviseren op alle vlakken van het politieke ‘spel’. Zo kunt u bij hem terecht voor het trainen van wethouders en raadsleden/-fracties, maar ook voor coaching van fracties en personen.