Menu Sluiten

Vacatures, stages en traineeships

Op dit moment hebben wij verschillende vacatures openstaan. 

Vacature juridisch stagiair (meewerkstage) 

Volg jij een hbo studie Recht en zoek je een afwisselende stageplaats bij een ambitieus en gezellig juridisch adviesbureau? Dan ben jij misschien wel het talent dat in het team van Oosterveen & de Groot past!

Wat ga je doen?

Jij ondersteunt onze juristen bij alle voorkomende werkzaamheden. Wij werken voor zowel overheden, bedrijven als particulieren. Dat betekent dat we op verschillende rechtsgebieden actief zijn en dat je veel kunt leren bij ons. Wij werken onder andere veel voor gemeentes en andere overheden, daarom is het essentieel dat jij interesse hebt in bestuursrecht. Daarnaast behandelen we ook zaken over bijvoorbeeld omgevingsrecht, sociale zekerheidsrecht, arbeidsrecht en burenrecht. Jij vindt het leuk afwisselende taken op te pakken en helpt waar dat nodig is. Lees de vacature.

Jurist bestuursrecht (32-40 uur) 

Ben jij die daadkrachtige en energieke jurist? Voor onze vakgroep bestuursrecht zijn wij op zoek naar een jurist(e) die met veel enthousiasme en gedrevenheid onze opdrachtgevers wil voorzien van juridisch advies en ondersteuning. Lees de vacature

Junior-jurist (24-36 uur)
Ben jij net afgestudeerd als jurist (hbo of wo) of sta je op het punt af te studeren en wil je jouw eerste carriérestappen zetten? Kom bij ons werken. Wij helpen jou graag te groeien en bieden je daarvoor een leuke en afwisselende functie aan. Lees de vacature
 
Student-medewerker juridisch (8-24 uur)
Ben jij student rechtsgeleerdheid en zoek je een afwisselende, zelfstandige functie in een collegiaal en leuk team? Dan ben jij misschien wel de juridische student-medewerker die bij ons past! Lees de vacature. 
Passen deze vacatures niet bij jou, maar denk jij wel goed bij ons te passen? Voel je vrij contact met ons op te nemen via: 
T. 085-0049900
E. info@oosterveendegroot.nl