Menu Sluiten

5 September gratis advies tijdens inloopspreekuur

Deel dit artikel via:

‘Gratis bestaat niet’, hoor je vaak. En vaak is dat ook waar. Maar wanneer u gebruik maakt van het inloopspreekuur van Oosterveen & de Groot, dan is het eerste advies niet alleen met zekerheid gratis, maar ook nog eens geheel vrijblijvend.

Oosterveen & de Groot heeft zich als doel gesteld om ‘Het Recht’ voor iedereen beschikbaar te maken. Daarom houden wij elke eerste donderdag van de maand van 14:00 tot 20:00 uur inloopspreekuur. Het eerstvolgende inloopspreekuur is dus op 5 september 2019. Tijdens het inloopspreekuur kunt u beknopt uw vraag aan ons voorleggen. Samen met u kijken wij dan welke oplossing wij u kunnen adviseren.

Misschien is een juridisch traject voor u de oplossing, maar wellicht is uw probleem ook wel met mediation op te lossen. In beide gevallen zijn wij u graag verder van dienst. Zowel op het gebied van mediation als juridische dienstverlening kunt u bij ons terecht. En voor goede tarieven.

Een mediationtraject is vaak veel goedkoper dan een juridische aanpak. Maar ook als u juridische ondersteuning nodig heeft zult u merken dat Oosterveen & de Groot niet onderdoet voor een advocatenkantoor, behalve dan in de prijs. Ook wanneer uw zaak ‘naar de rechtbank’ gaat kunnen wij u van dienst zijn. Ondersteuning door een advocaat is in de meeste gevallen niet nodig, waardoor de rekening voor u een stuk lager uitvalt.