fbpx
Menu Sluiten
In navolging van de steeds verder gaande beperkingen die zijn afgekondigd om het coronavirus te stoppen hebben wij besloten om voorlopig geen bezoekers te ontvangen op ons kantoor. Natuurlijk zijn mr. Fleuranne de Groot en Douwe Oosterveen u via e-mail, whatsapp en telefoon graag van dienst.

Een kantoor waar we geen cliënten ontvangen is niet wat u van ons gewend bent. Bij ons is een gastvrij onthaal met koffie en bonbon bijna spreekwoordelijk. Maar in deze tijd is alles anders. Alleen samen, en met soms draconische maatregelen, kunnen we deze crisis bezweren. Oosterveen & de Groot werkt daar natuurlijk aan mee.

#zorggoedvoorelkaar

Elke eerste donderdag van de maand houden wij van 14:00 tot 20:00 uur inloopspreekuur.

Tijdens het inloopspreekuur kunt u beknopt uw vraag aan ons voorleggen. Samen met u kijken wij dan welke oplossing wij u kunnen adviseren.
Misschien is een juridisch traject voor u de oplossing, maar wellicht is uw probleem ook wel met mediation op te lossen. In beide gevallen zijn wij u graag verder van dienst. Zowel op het gebied van mediation als juridische dienstverlening kunt u bij ons terecht. En voor goede tarieven.

Een mediationtraject is vaak veel goedkoper dan een juridische aanpak. Maar ook als u juridische ondersteuning nodig heeft zult u merken dat Oosterveen & de Groot niet onderdoet voor een advocatenkantoor, behalve dan in de prijs. Ook wanneer uw zaak ‘naar de rechtbank’ gaat kunnen wij u van dienst zijn. Ondersteuning door een advocaat is in de meeste gevallen niet nodig, waardoor de rekening voor u een stuk lager uitvalt.

Schikt het u niet om op de eerste donderdag van de maand langs te komen? Geen nood! Neemt u gerust even contact op via telefoon, mail, whatsapp of sms, dan maken wij graag een gratis en vrijblijvende afspraak met u. Het eerste consult is altijd kosteloos. Klik hier voor onze contactgegevens.