fbpx
Menu Sluiten

CBR-brieven erg succesvol!

Deel dit artikel via:

Sinds enkele weken schrijven wij voor onze cliënten brieven die zij aan het CBR kunnen sturen wanneer de verlenging van het rijbewijs na het insturen van een ‘Eigen verklaring’ of ‘Gezondheidsverklaring’ (te) lang op zich laat wachten. En met succes! Wij horen van veel van onze cliënten dat ze erg snel, soms zelfs al de volgende dag, bericht ontvangen van het CBR.

“De redenen voor cliënten om een brief bij ons te bestellen zijn er veel. Zo zijn er de professionele chauffeurs voor wie dreigt dat ze hun beroep niet meer kunnen uitoefenen. Maar het zijn ook ouderen voor wie de auto als vervoermiddel belangrijk is om niet in een sociaal isolement te raken, of die de auto hard nodig hebben voor ziekenhuisbezoek. En dan zwijgen we nog over al die andere mensen die vanwege een chronische ziekte als diabetes of een hersenaandoening niet zomaar voor een verlenging even naar het gemeentehuis kunnen.” – Douwe Oosterveen.

Voor al deze mensen geldt dat ze tot wel een halfjaar kunnen wachten op antwoord wanneer ze niet iets ondernemen. Dat is tenminste wat het CBR aangeeft. Het sturen van een juridische brief om het CBR in gebreke te stellen blijkt het proces enorm te versnellen. En dat kan al na vier (!) weken nadat u uw verklaring heeft ingediend!

Helaas kunnen wij geen garanties geven dat u snel geholpen wordt, maar onze ervaring is dat een brief sturen zeker helpt.

Klik hier voor meer informatie en het bestellen van een juridische brief om het CBR officieel in gebreke te stellen.