Menu Sluiten

Op zoek naar een interim jurist voor de overheid?

Deel dit artikel via:

Bent u op zoek…. 

….naar een interim jurist voor de gemeentelijke overheid, het waterschap of de provinciale overheid? Oosterveen & de Groot (O&dG) levert regelmatig juristen binnen het ruimtelijk en veiligheidsdomein en wij helpen u graag. Vanuit ons kantoor in Steenwijk werken wij voor diverse gemeentes en andere overheden als interim jurist of “huisjurist.” Met onze ruime ervaring in de sector, versterken we teams en helpen we overheden verder.

Ons team voor uw team

Wij hebben een team van hbo- en wo- opgeleide juridisch adviseurs met jarenlange kennis en ervaring. Opdrachtgevers hebben altijd hun ‘eigen’ juridisch adviseur bij ons. Deze jurist is dan ook de persoon die, wanneer nodig, bij u op kantoor werkt of u elders vertegenwoordigt. Daarnaast heeft deze jurist de mogelijkheid om, uiteraard met inachtneming van vertrouwelijkheid en geheimhouding over zaken te sparren in het O&dG team en zo gebruik te maken van de gezamenlijke kennis van alle teamleden. Door ons grote (continu groeiende) team, kunnen wij snel even ‘bijspringen’ wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld wanneer al uw medewerkers bezet zijn, maar dat ene lastige dossier toch opgepakt moet worden.

In te zetten expertise

Wij hebben jarenlange ervaring met het bestuursrecht en zijn gespecialiseerd in de vakgebieden VTH, APV en bijzondere wetten en OOV. Daarnaast bezitten wij de actuele kennis ten aanzien van de WOO. Door onze ervaring binnen de gemeentelijke overheid als juristen, adviseurs en bestuurders is politieke sensitiviteit en het goed aanvoelen wat er leeft, wat nodig is en wat ook politiek strategisch handig is, het kenmerk van onze juridische karakters.

Spoed of een langdurige opdracht

Heeft u met spoed een bestuursrechtjurist nodig? Of zoekt u juist voor een aantal maanden structurele invulling voor een vacature? Of hebben uw medewerkers behoefte aan een training of opleiding? Neemt u dan gerust contact met ons op via T. 085-0049900 of E. info@oosterveendegroot.nl om te informeren naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Oosterveen & de Groot is een juridisch kantoor in Steenwijk. Wij zijn specialist in het bestuursrecht en arbeidsrecht. Naast interimwerkzaamheden en de detachering van vaste juristen bij gemeentes verzorgen wij ook opleidingen en trainingen over overheidsonderwerpen. Wij zijn pragmatische juristen die werken vanuit de oplossing. We staan voor duidelijke communicatie over regels en wetten, zodat de betrokken mensen begrijpen wat er aan de hand. Samen werken wij met ons team en onze opdrachtgevers aan juridische oplossingen die de wereld net iets mooier en beter maken.