Menu Sluiten

Hoe spijtig ook, soms komt aan een relatie een einde. Een scheiding. Een nare periode voor partners en gezin. Oosterveen & de Groot kan u daarbij helpen. Want zelfs wanneer beide partners het erover eens zijn dat de relatie voorbij is en scheiden de beste oplossing,  is scheiden niet makkelijk. Er zijn immers veel zaken die geregeld moeten worden. Zaken die ook voor wrijving tussen de (ex-) partners kunnen zorgen. Daarbij kunt u denken aan: boedelscheiding, omgangsregeling voor de kinderen, alimentatie, pensioenen, erfenissen, voogdij, etc. Daarom is het goed om bij een scheiding hulp te vragen aan een deskundige.

Klik hier om direct een prijs aan te vragen.

“Of u nu getrouwd bent, een geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract hebt, wij kunnen uw scheiding van begin tot eind voor u regelen.”

Bij Oosterveen & de Groot hebben we zowel kennis en ervaring met juridische zaken als met mediation in huis. Dat maakt dat wij uw scheiding op alle vlakken goed kunnen begeleiden. En als u en uw partner het over alles eens zijn, dan leggen we dat voor u vast in een echtscheidingsconvenant, ouderschapsplan, etc. Wij zorgen er ook voor dat die bij de juiste instantie  worden ingediend.

Mediation of juridisch traject?

Bij een scheiding denken veel mensen al gauw aan advocaten en de bijbehorende hoge kosten. Dat zorgt er vaak voor dat men besluit ‘het maar zelf te doen’. Natuurlijk is dat niet onmogelijk, maar het kan beter. Oosterveen & de Groot biedt zowel mediation als juridische dienstverlening. Wij kunnen u dus als geen ander helpen om uw scheiding van A tot Z voor uw te regelen.

“Wij doen niet onder voor een advocatenkantoor, behalve in de prijs.”

Samen met u kunnen we kijken wat er nodig is om uw scheiding zo goed mogelijk te regelen voor alle partijen.
Wanneer het mogelijk is heeft scheiden onder leiding van een mediator de voorkeur. Wij noemen dat scheidingsmediation. De mediator ondersteunt de partners om samen tot oplossingen te komen en deze op een goede manier vast te leggen. Daarbij zorgt de mediator ervoor dat de gesprekken zo goed mogelijk verlopen en dat alle onderwerpen goed aan de orde komen en stimuleert hij de partners om tot oplossingen te komen. De uiteindelijke oplossingen zal de mediator vastleggen in een scheidingsconvenant, ouderschapsplan, vaststellingsovereenkomst, etc.
Mocht scheidingsmediation niet mogelijk zijn, dan kan Oosterveen & de Groot u ook uitstekend helpen om uw belangen bij de scheiding op juridische wijze te behartigen.

Neemt u gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend eerste advies, of vul onderstaand formulier in voor een gratis en vrijblijvende prijsopgaaf.

Een basisscheiding kost bij ons € 999,= (excl. btw, excl. griffiekosten). Samen met u zullen we kijken of de omstandigheden van uw scheiding tot meerkosten leiden. Onze prijs staat daarna vast, zodat u zeker weet waar u aan toe bent.

Vul het onderstaande formulier in voor een gratis en vrijblijvende prijsopgaaf

Prijsaanvraag