Menu Sluiten

Heeft u een gedreven en vakbekwaam jurist nodig die tijd voor u en uw probleem heeft? Dan bent u bij Oosterveen & de Groot aan het juiste adres.

Daarbij zijn wij ook nog eens goedkoper dan een advocaat, maken wij meer tijd voor u vrij dan een rechtsbijstandjurist doet en hebben wij een persoonlijke benadering waarbij u altijd een eerlijk en duidelijk advies krijgt.

Kan uw probleem nog opgelost worden met mediation? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar als dit station is gepasseerd of uw zaak leent zich hier niet voor dan zal Oosterveen & de Groot uw belang in gerechtelijke procedures graag voor u verdedigen.

Heeft u bijvoorbeeld een geschil met uw werkgever of het UWV. Of ruzie met uw buren over de schutting, een boom of de erfgrens, dan kunnen wij u helpen! Of betaalt u keurig de huur maar uw huurbaas wil u uit de woning zetten? Of hij verricht geen reparaties? Vraagt u ons dan om hulp, wij helpen u graag.

Maar ook als het gaat om een procedure tegen de gemeente dan is uw zaak bij ons in goede handen. Het indienen van handhavingsverzoek, het maken van bezwaar, het instellen van beroep of hoger beroep kan u veel stress opleveren en tijd kosten. Oosterveen & de Groot neemt u graag deze zorgen uit handen als uw gemachtigde.

Heeft u een veel te hoge verkeersboete ontvangen? Of een dagvaarding van het openbaar ministerie wegens verdenking van een strafrechtelijke overtreding? Het is heel ingrijpend en dat begrijpen wij. Ook dan kan Oosterveen & de Groot u helpen en namens u bezwaar aantekenen of u verdedigen bij de rechtbank.

Tijdens ons gratis inloopspreekuur kijken wij graag samen met u hoe wij u van dienst kunnen zijn.