Skip to main content
Home / Mediation

Wat is mediation?

Er kunnen grote conflicten tussen mensen ontstaan. Je kunt naar de rechter om hier een uitspraak over te laten doen, maar soms kun je er toch nog samen uitkomen. Dat kan via een mediationtraject. Bij mediation probeer je samen met de andere partij tot een oplossing te komen. Als jullie beide bereid zijn in gesprek te gaan, dan is mediation vaak een betere en voordeligere oplossing dan een juridische procedure. De onpartijdige mediators van Oosterveen & de Groot begeleiden een groot aantal cliënten in bemiddelingstrajecten.

Waarom een mediator van Oosterveen & de Groot?

De professionele en ervaren juristen van Oosterveen & de Groot zijn thuis in een grote diversiteit aan zaken, van arbeidsrecht tot familierecht en van bestuursrecht tot burenrecht. Daardoor kunnen we je helpen in veel verschillende situaties.

Een juridische procedure kan heel complex zijn. We nemen je daarom stap voor stap mee in het proces en zorgen dat jij weet waar je aan toe bent. Jij kunt ervan op aan dat wij je een eerlijk en duidelijk advies geven. We begeleiden je door bijvoorbeeld brieven voor je op te stellen, verzoeken in te dienen en we kunnen je ondersteunen bij een gang naar de kantonrechter.

Een juridisch traject is vaak spannend voor onze cliënten, daarom staan we tot jouw beschikking. Binnen en buiten kantooruren.

Welke vormen van mediation bieden wij?

Arbeidsmediation
Burenmediation
Consumentenmediation
Familiemediation

Heb je een vraag of wil je ons iets voorleggen?

Vrijblijvend contact