Skip to main content
Home / Hoe wij werken

Hoe wij werken

Heb je een geschil met een andere partij, zoals een contractspartij, klant of (ver)huurder? Of heb je extra ondersteuning op de juridische afdeling nodig? Met onze laagdrempelige, concrete en professionele aanpak, ben je snel weer op de goede weg. Wij bekijken samen met jou wat de juiste oplossing is. Is dat een juridische procedure of kan bijvoorbeeld mediation een uitweg bieden?

Juridische hulp waarop je kunt vertrouwen

Wij vinden het belangrijk dat onze hulp betaalbaar blijft en dat je weet waar je aan toe bent. Daarom krijg je altijd vooraf een prijsopgave en een gratis eerste adviesgesprek. Ook geloven we dat je een jurist verdient, waarop je kunt vertrouwen. Vanuit die gedachte krijg je bij ons een eigen jurist aangewezen als jouw vaste contact. Deze persoon is er voor je tijdens kantooruren, maar bij zo nodig, ook daarbuiten.

Professionele aanpak

Iedere zaak vraagt om een eigen aanpak en duidelijke strategie. Samen met je contactpersoon ga je het gesprek aan om te kijken wat er past bij jouw vraagstuk. Alles draait om de vraag: hoe kunnen we jou optimaal van dienst zijn? Hoe kunnen we voor jou het beste resultaat behalen. Vanuit onze ervaring en kennis steken we veel tijd en energie in dat voor jou voor elkaar krijgen.

Ontmoet ons team

Ons betrokken en professionele team staat je graag bij. Lees hier meer over onze medewerkers.

Heb je een vraag of wil je ons iets voorleggen?

Vrijblijvend contact