Skip to main content
Home / Juridisch Advies

Wat is juridisch advies?

Soms ontstaan er conflicten tussen mensen waar je samen niet meer uitkomt. De grote vraag is dan “wie staat er in zijn recht?” Om daar een antwoord op te vinden kan je kiezen voor een juridisch traject.

Onder begeleiding van één van onze juridische adviseurs bekijken we waar jij recht op hebt en hoe we een zo goed mogelijk resultaat voor jou kunnen behalen. Veel van onze cliënten maken zich grote zorgen als ze onze hulp inroepen. Wij zijn er voor jou en willen je ontzorgen. Dan kan jij je weer op andere dingen richten!

Waarom een mediator van Oosterveen & de Groot?

De professionele en ervaren juristen van Oosterveen & de Groot zijn thuis in een grote diversiteit aan zaken; van arbeidsrecht tot familierecht en van bestuursrecht tot burenrecht. Daardoor kunnen we je helpen in veel verschillende situaties.

Een juridische procedure kan heel complex zijn. We nemen je daarom stap voor stap mee in het proces en zorgen dat jij weet waar je aan toe bent. Jij kunt ervan op aan dat wij je een eerlijk en duidelijk advies geven. We begeleiden je door bijvoorbeeld brieven voor je op te stellen, verzoeken in te dienen en we kunnen je ondersteunen bij een gang naar de kantonrechter.

Een juridisch traject is vaak spannend voor onze cliënten, daarom staan we tot jouw beschikking. Binnen en buiten kantooruren.

Op welke gebieden verzorgen wij juridisch advies?

Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Burenrecht
Consumentenrecht

Heb je een vraag of wil je ons iets voorleggen?

Vrijblijvend contact