Skip to main content
Home / Wie zijn wij

Wie zijn wij

Douwe Oosterveen en Fleuranne de Groot zijn de grondleggers van Oosterveen & de Groot, een
juridisch kantoor dat in rap tempo is gegroeid. Na jarenlang ervaring bij verschillende gemeentes,
overheidsorganisaties en bedrijven te hebben opgedaan, besloten ze een aantal jaar geleden dat het anders moest én kon. Daarom is Oosterveen & de Groot opgericht. We geloven dat juridische hulp voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom hebben we veel oog voor onze cliënten en houden we onze tarieven betaalbaar.

Oosterveen & de Groot staat voor een praktijkgerichte aanpak die aansluit op wat cliënten nodig hebben. Inmiddels werken we met een groot team, dat een breed portfolio van gemeentes, overheidsorganisaties, bedrijven en particulieren ondersteunt en zijn veel verschillende expertises in ons team vertegenwoordigd. We werken voor cliënten in het gehele land, maar we hebben een speciale band met onze thuisbasis Steenwijk. We zijn er ook voor de lokale ondernemer en inwoner.

Wij zijn een beetje anders! En dat zeggen wij met trots! We hebben we een mooi team opgebouwd, dat stellen we hieronder graag aan je voor.

Even voorstellen

mr. Fleuranne de Groot

Eigenaar & jurist

Douwe Oosterveen

Eigenaar & mediator

Ellen Paters

Juridisch administratief medewerker

Annemarie van der Weide

Student-medewerker Juridisch

Casmé Brouwer

Juridisch medewerker

Vanaf het eerste gesprek bij Oosterveen & de Groot kon ik weer ademen. Zij hebben de zaak op zich genomen en dat gaf mij weer ruimte om ook met andere dingen bezig te zijn.

Cliënt Oosterveen & de Groot

Heb je een vraag of wil je ons iets voorleggen?

Vrijblijvend contact