Skip to main content
Home / Juridisch Advies / Bestuursrecht

Bestuursrecht

Ben je op zoek naar een interim jurist voor de gemeentelijke overheid, het waterschap of de provinciale overheid? Oosterveen & de Groot levert regelmatig juristen binnen het ruimtelijk en veiligheidsdomein en wij helpen jullie graag. Wij hebben jarenlange ervaring met het bestuursrecht en zijn gespecialiseerd in de vakgebieden VTH, APV en bijzondere wetten en OOV. Ook hebben wij actuele kennis ten aanzien van de WOO. Door onze ervaring binnen de gemeentelijke overheid als juristen, adviseurs en bestuurders verbinden we juridisch advies en politieke sensitiviteit.

Vanuit ons kantoor in Steenwijk werken wij door het hele land voor diverse gemeentes en andere overheden als interim jurist of huisjurist. Met onze ruime ervaring in de sector, versterken we teams en helpen we overheden verder.

Waarom een jurist van Oosterveen & de Groot?

Wij hebben een team van ervaren hbo- en wo- opgeleide juridisch adviseurs. Opdrachtgevers hebben altijd hun ‘eigen’ juridisch adviseur bij ons. Deze jurist is dan ook de persoon die, wanneer nodig, bij jullie op kantoor werkt of elders vertegenwoordigt.

Daarnaast heeft deze jurist de mogelijkheid om, uiteraard met inachtneming van vertrouwelijkheid en geheimhouding te sparren in het team en zo gebruik te maken van de gezamenlijke kennis van alle teamleden. Door ons grote (continu groeiende) team, kunnen wij snel even ‘bijspringen’ wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld wanneer al jullie medewerkers bezet zijn, maar dat ene lastige dossier toch opgepakt moet worden.

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je met spoed een bestuursrechtjurist nodig? Of zoek je juist voor een aantal maanden structurele invulling voor een vacature? Of hebben jouw medewerkers behoefte aan een verdiepende training of opleiding op gebied van één van onze expertises? Neem dan gerust contact met ons op via T. 085-0049900 of stuur een bericht.

Neem contact op met

mr. Gerlieneke de Boer

Jurist

Heb je een vraag of kom je er niet uit?
Neem gratis contact met ons op: 085 004 9900
of mail naar gerlieneke@oosterveendegroot.nl

Vrijblijvend contact