Skip to main content
Home / Wat kost juridisch advies?

Wat kost juridisch advies?

We hanteren geen vaste prijs voor een juridisch advies. Dat komt omdat de prijs van veel zaken afhankelijk is. Hoe moeilijk de zaak is, hoeveel tijd deze kost en welke bijstand je nodig hebt, hebben invloed op de kosten.

Jurist voordeliger dan advocaat

Wel is het uurtarief voor een jurist veel goedkoper dan dat van een advocaat. Voor veel zaken heb je geen advocaat nodig en kun je prima uit de voeten met een jurist. Wij bekijken altijd wat passend is qua ondersteuning en of het handig is om in jouw geval met een vaste vooraf afgesproken prijs te werken of met een uurtarief. Wij geloven in betaalbaar juridisch advies, omdat we vinden dat juridische hulp toegankelijk voor iedereen hoort te zijn. Dat is ook de reden dat het eerste advies bij ons altijd gratis is.

Gratis en vrijblijvend eerste advies

Wij kijken samen met jou hoe we je kunnen helpen. We vertellen je wat de mogelijkheden zijn en geven je een gratis eerste advies. Mocht je daarna wensen dat wij je verder helpen, dan krijg jij een eigen jurist die er voor jou is. Vanzelfsprekend geven we je hierbij een duidelijke prijsopgave, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking of stuur ons een mail. Wij helpen je graag.

Ontmoet ons team

Ons betrokken en professionele team staat je graag bij. Lees hier meer over onze medewerkers.

Heb je een vraag of wil je ons iets voorleggen?

Vrijblijvend contact