Skip to main content
Home / Wie zijn wij / Inloopsspreekuur

Inloopsspreekuur

Elke eerste donderdag van de maand houden wij van 14.00 tot 20.00 uur inloopspreekuur. Je kunt dan zonder afspraak bij ons binnenkomen en beknopt jouw vraag aan ons voorleggen. We kijken dan samen met je wat de beste aanpak voor jou is. Dit eerste advies is altijd vrijblijvend en kosteloos.

We bespreken met je of een juridisch traject de oplossing is of dat mediation een betere keuze is. Een mediationtraject is vaak veel goedkoper dan een juridische aanpak en we geven hier altijd eerlijk advies over. Maar ook als je juridische ondersteuning nodig hebt, is Oosterveen & de Groot er voor je. Oók wanneer uw zaak ‘naar de rechtbank’ gaat. waardoor de rekening voor u een stuk lager uitvalt.

Wanneer: elke eerste donderdag van de maand tussen 14.00-20.00 uur
Waar: Kornputsingel 5, Steenwijk (kantoor Oosterveen & de Groot)

Wat kan je verwachten?

We geven je altijd een eerste gratis en vrijblijvend advies. Dat doen we op een eerlijke en transparante manier. Wij zijn er voor jou.

We vinden dat goede juridische hulp voor iedereen toegankelijk moet zijn, daarom houden we onze tarieven betaalbaar. Als je ervoor kiest om daarna van onze diensten gebruik te maken, zorgen we dat je vooraf weet hoeveel het traject je gaat kosten. Als er in de tussentijd iets veranderd, informeren we je altijd voordat je extra kosten gaat maken.

Onze juristen zijn heel betrokken bij jou en jouw zaak en doen er alles aan je zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we door je te helpen dit traject door te gaan en door je in begrijpelijke taal uit te leggen waar we staan en wat de volgende stappen zijn.

Liever een ander moment?

Schikt het je niet om op de eerste donderdag van de maand langs te komen? Geen probleem! Neemt gerust even contact op via telefoon, mail, whatsapp of sms, dan maken wij graag een gratis en vrijblijvende afspraak met u. Het eerste consult is altijd kosteloos.

Neem contact met ons op via 085 – 00 499 00 of stuur ons een bericht.

Neem contact op met

mr. Fleuranne de Groot

Eigenaar & jurist

Heb je een vraag of kom je er niet uit?
Neem gratis contact met ons op: 085 004 9900
of mail naar fleuranne@oosterveendegroot.nl

Vrijblijvend contact